Eulàlia Reguant (CUP), sobre els pressupostos: “Ara mateix estem més a prop del no que del sí”

La diputada anticapitalista critica que “el Govern no té clar cap a on va”

La diputada Eulàlia Reguant (CUP)

La negociació dels pressupostos de la Generalitat està encara lluny de materialitzar-se en un acord satisfactori per al Govern i els seus socis parlamentaris. La CUP continua mostrant les seves reticències a pactar els comptes de 2022 en els termes que estan sobre la taula i per això la seva portaveu en el Parlament, Eulàlia Reguant, ha afirmat que “ara mateix estem més prop del no que del sí”.

La diputada anticapitalista ha recalcat en una entrevista en Catalunya Ràdio que, malgrat les diferències, el seu objectiu és aconseguir un acord amb el Govern. “Continuem pensant que el necessari per al país és un sí als pressupostos i en això treballem”, ha afirmat.

Reguant assegura que les diferències amb l’executiu se situen en el compliment dels acords d’investidura, que la CUP considera que no s’estan desenvolupant “com hauria de ser”. I afegeix que la falta d’entesa es deu també a “una certa sensació d’un Govern que no té clar cap a on va, la qual cosa dificulta tenir un horitzó clar”.

Entre les idees que la CUP ha posat sobre la taula es troben la manera d’abordar l’emergència habitacional, la internalització del servei del 061 i l’eliminació de les bales de foam que utilitzen els Mossos d’Esquadra. Recentment, els anticapitalistes ja van emetre un comunicat en el qual evidenciaven quines eren les condicions per a l’acord amb el Govern.

Mentrestant, el PSC ha tornat a tendir avui la seva mà al Govern per a la negociació i aprovació dels pressupostos de la Generalitat per al 2022.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.