Investiguen Millet per la desaparició d’objectes de valor embargats

L'expresident del Palau de la Música ha estat citat després de ser denunciat per l'Agència Tributària

Sense títol
Sense títol

El jutjat d’instrucció número 4 de Granollers ha obert una investigació contra Fèlix Millet després que hagi estat denunciat per l’Agència Tributària. Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el maig passat el jutjat va obrir diligències pels delictes de falsedat documental i apropiació indeguda.

De moment s’han practicat diverses diligències i s’està pendent de fixar data per a la declaració de l’investigat. El País ha publicat que, en concret, s’investiga la desaparició de diversos objectes de valor de la mansió de l’Ametlla del Vallès, residència de l’expresident del Palau de la Música, objectes que estaven embargats per ordre judicial.

Millet, de 85 anys, va ser condemnat pel saqueig del Palau de la Música, per un valor de 23 milions d’euros. Els béns embargats i presumptament desapareguts havien de servir per retornar part d’aquests diners.

El que s’ha trobat a faltar és un piano de cua de fusta, un capçal de llit del segle XVIII, uns ullals d’ivori, una desena de figures d’animals també d’ivori i tres figures de pedra amb motius africans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.