Detingut un home a Lleida per la violació d’una dona

La víctima, de 40 anys, va presentar-se a la comissaria de la Guàrdia Urbana molt espantada, amb cops a la cara i al cos i amb la roba estripada

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida

Foto: @gUrbanaLleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut la matinada del 4 de novembre un home com el presumpte autor de la violació que ha patit una dona de 40 anys a prop de la Seu Vella (Segrià). Com ha avançat el diari Segre, la víctima va escapar de l’agressor i va presentar-se a la comissaria a les tres de la matinada del dijous demanant ajuda.

La dona estava “molt espantada” i presentava cops tant a la cara com al cos, a més de tenir la roba estripada a causa de l’agressió que va patir. Amb la descripció detallada de l’agressor que va oferir la víctima, la policia va posar en marxa un dispositiu per localitzar el presumpte autor dels fets i, poc després, van detenir al carrer Prat de la Riba un home de 45 anys, a qui la víctima va assenyalar com la persona que havia abusat d’ella.

La dona va ser ingressada a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on ha rebut atenció psicològica i mèdica, mentre que el detingut també va ser traslladat a l’hospital després d’autolesionar-se a les dependències de la policia local. La investigació continua oberta, i els Mossos d’Esquadra seran els encarregats d’esclarir els fets fins que el detingut passi a disposició judicial. Per la seva banda, l’Ajuntament de Lleida ha convocat una concentració de repulsa a la violació aquest divendres a les vuit del vespre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.