Illa posa d’exemple el nyap de la T-mobilitat per denunciar el “mal govern” de Catalunya

El dirigent socialista acusa el conseller Puigneró de continuar amb polítiques que "han deixat el país molt pitjor, deu anys després"

El líder del PSC, Salvador Illa

El president del grup socialista al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha posat d’exemple el retard i el sobrecost de la implantació de la nova targeta de transport públic T-mobilitat per denunciar que Catalunya té “un mal govern”. De fet, el dirigent del PSC ha dit, en declaracions a Ràdio Estel, que tot i que el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, responsable del desenvolupament de la T-mobilitat porta només uns cinc mesos en el càrrec, “hi ha continuïtat en aquest govern, que ha sigut un mal govern per a Catalunya”, afegint “que ha deixat un país, deu anys després, molt pitjor”.

Salvador Illa ha lamentat que “moltes vegades els sento donar lliçons al Parlament de Catalunya i dir que podem gestionar nosaltres tot des d’aquí”, per preguntar seguidament que “i com gestiones el que tens a mans?”. Illa ha afirmat que “el que volem nosaltres és posar el focus que en aquest assumpte hi ha un retard i que calen explicacions de per què hi ha aquest retard i quin cost ha tingut aquest retard”. A hores d’ara la implantació de la T-mobilitat porta un retard de sis anys i si han invertit més de 115 anys, quan el contracte inicial era de 70 milions i estava previst que la nova targeta de transport estigués repartida per tot Catalunya el 2018.

Per al dirigent socialista el fet del retard en la implementació de la T-mobilitat “es deu a molts factors, sens dubte, però sobre tot perquè hi ha hagut l’atenció fixada en prioritats que no són les que en aquest moment demana Catalunya”. Illa ha reblat que “això no pot funcionar així”, i ha demanat que “expliquem amb claredat perquè hi ha hagut aquest retard i quin cost ha tingut” i que “i sobretot, anem a resoldre-ho perquè dona la impressió que si no hi posem el focus i no hi posem una mica l’energia seguirem així sis anys més”.

(Visited 178 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari