Els autors de la brutal violació a una jove a Igualada estarien identificats

Segons les investigacions, els agressors podrien ser dos i no serien veïns de la capital de l'Anoia

Concentració a Igualada

Els autors de la brutal agressió sexual a una jove de setze anys a Igualada podrien ser dos i estarien identificats, segons fonts de la investigació. La víctima els hauria conegut a través de les xarxes socials i haurien quedat registrats per les càmeres de la mateixa discoteca i d’empreses del polígon de les Comes de la capital de la comarca de l’Anoia, on s’han produït els fets. Així, les detencions podrien ser imminents.

Els fets van tenir lloc la matinada de dilluns al polígon industrial d’Igualada. La víctima és una noia de setze anys veïna de Masquefa que en aquell moment sortia de la discoteca Epic i es dirigia a l’estació de tren, possiblement acompanyada. La jove, que va ser localitzada per un camioner, va ser traslladada inicialment a l’Hospital d’Igualada i després al de Sant Joan de Déu de Barcelona amb greus lesions derivades de l’agressió.

Centenars de persones han tornat a sortir als carrers d’Igualada per rebutjar l’agressió. La capital de l’Anoia ha acollit dues concentracions a les 8 de la nit: una a les Comes, convocada pel CF Igualada, i l’altra a la plaça de l’Ajuntament. També aquest dimecres hi ha hagut una concentració a Masquefa, la població on resideix la noia agredida. Igualment hi ha hagut concentracions de rebuig a Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Piera, entre altres municipis de l’Anoia. També hi hagut concentració a Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides