Demanen ajuda ciutadana per detenir els violadors d’una noia a Igualada

La policia treballa amb la hipòtesi que hi ha com a mínim dos agressors implicats

La família de la nena de 16 anys que va ser brutalment violada la matinada del passat 1 de novembre a Igualada demana ajuda per poder identificar els agressors que continuen en llibertat. Tant els metges com la policia consideren que per les lesions que ha patit la menor, probablement hi ha com a mínim dos agressors implicats. La nena va patir ferides greus a la vagina, a l’esfínter i té una fractura cranial.

Els fets van passar la matinada del passat 1 de novembre quan la jove es dirigia a agafar el tren per tornar a casa seva, a Vilanova i la Geltrú, després d’haver estat en la discoteca Epic d’Igualada amb unes amigues. La nena va abandonar la discoteca cap a les sis del matí i va ser trobada a les set al polígon Les Comes per un camioner que la va localitzar estirada al terra inconscient i sense roba.

La víctima va ser traslladada en un primer moment a l’Hospital d’Igualada i, per la gravetat de les seves ferides, posteriorment va ser traslladada a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Ha transcendit que una desena de metges de diferents especialitats han visitat la jove a la qual li han suturat la vagina i li han practicat una colostomia perquè pugui defecar en una bossa mentre tracten de reconstruir-li l’intestí.

Segons s’ha filtrat, la jove hauria sortit acompanyada de la discoteca, per la qual cosa la família demana que qualsevol persona que tingui informació sobre aquest acompanyant la faciliti als Mossos d’Esquadra els quals han apuntat que estan bolcant tots els seus esforços en trobar els agressors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides