Quin missatge li ha esborrat Twitter a Jair Domínguez?

Un que va penjar la nit de diumenge on parlava del volcà de La Palma. A tres quarts de nou va escriure aquest missatge: “Des del respecte, però crec que una implosió de La Palma + tsunami amb milers de morts seria una manera sensacional d’acabar l’any”. Mitja hora més tard pujava a la xarxa un altra missatge on afirmava que Twitter li havia censurat el tuit anterior i l’acompanyava de l’emoticona d’una cara de sorpresa.

Joan Roura, redactor de la secció d’Internacional de TV3, televisió en la qual treballa Jair Domínguez en dos programes, va recuperar el seu tuit i el va reproduir a Twitter, tal i com van fer d’altres usuaris i li va recomanar veiés el documental “Sota el volcà”, realitzat per Ràdio Televisió Canària i emès per TV3 el mateix diumenge. “Per si aquest xicot té algun remei”, va escriure el redactor d’Internacional.

Molts dels comentaris que van acompanyar el tuit de Jair Domínguez donaven per impossible que tingui remei. D’altres li donaven la raó. Té quasi 100.000 seguidors a Twitter.

És la segona ‘censura’ que afecta Jair Domínguez en una setmana. La primera va ser la de TV3, que va tallar un gag del programa Bricoheroes, on el seu company Peyu deia que li faria il·lusió “que me la xupés la Letizia Ortiz”. Aquest tema va arribar al Parlament perquè el propi Peyu va penjar al seu perfil de Twitter el gag eliminat. De moment, Bricoheroes segueix en antena però sembla que Jair vol fer mèrits perquè l’acabin suprimint. L’endemà de la sessió de la Comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al Parlament on es va denunciar el masclisme del seu programa, Jair Domínguez va penjar la imatge d’un jove agafant-se el penis per replicar-ne un altre del periodista Xavier Rius.

(Visited 530 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari