La CUP reclama al govern un gir a l’esquerra

Reguant reconeix que la negociació dels pressupostos "no va bé" i planteja un altre referèndum, pero no com a condició indispensable per aprovar els comptes

La diputada Eulàlia Reguant
La diputada Eulàlia Reguant

La CUP, per boca de la seva diputada Eulàlia Reguant, ha manifestat aquest dimarts que la negociació dels pressupostos amb els partits de la coalició de govern, ERC i Junts, “no va bé” i els ha reclamat un gir a l’esquerra.

A més, Reguant ha plantejat la celebració d’un altre referèndum sobre la independència de Catalunya, però no com una condició indispensable perquè la CUP voti a favor dels comptes de la Generalitat.

En aquest sentit, ha defensat la proposta del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, el qual planteja en el seu darrer llibre votar un nou referèndum, i ha considerat que “és la via del 80%, la que provoca més desgast la més comprensible per a la comunitat internacional”.

La diputada de la CUP ha instat ERC i Junts a “deixar d’anar del braç amb el PSOE i Foment del Treball” i a alinear-se “amb la majoria social del país que reclama la independència”.

En qualsevol cas, Reguant ha avançat que la CUP seguirà negociant fins que s’esgoti el termini.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides