Una dona de 46 anys, assassinada amb arma blanca a Ripoll

Els Mossos d'Esquadra busquen al fill de la víctima com a suposat autor del crim

Mossos d'Esquadra

Una dona de 46 anys ha estat assassinada aquest matí a Ripoll després de ser atacada amb una arma blanca presumptament pel seu fill. Els Mossos d’Esquadra busquen ara al suposatt parricida en una zona boscosa de la localitat gironina, on s’hauria refugiat en companyia d’una altra persona.

Els fets s’han produït sobre les 9.00 h del diumenge, quan els serveis d’emergències han rebut un avís procedent d’un pis de l’avinguda Ripollès. Els agents dels Mossos d’Esquadra han trobat allà la dona encara amb vida després d’haver estat atacada amb una arma blanca. No obstant això, els sanitaris no han pogut fer res per a salvar-la.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Girona s’ha fet càrrec del cas i els efectius policials tracten de localitzar el fill de la víctima, d’uns 20 anys, com a suposat agressor. Els agents han desplegat un ampli dispositiu a Ripoll, helicòpter inclòs, per a poder detenir-lo.

L’Ajuntament de Ripoll ha decretat duel oficial per demà dilluns i es guardaran cinc minuts de silenci per a condemnar «qualsevol episodi de violència domèstica i de gènere». La Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat ha activat també el protocol de feminicidis davant el presumpte homicidi per tal de fer un seguiment del cas i acompanyar l’entorn de la víctima.

(Visited 214 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari