Quines feministes no han dit ni piu davant el gag masclista de ‘Bricoheroes’?

Les de la CUP. Cap portaveu de la CUP i cap de les feministes d’aquest partit han dit res sobre el gag protagonitzat per Lluís Jutglar (Peyu) al programa Bricoheroes de TV3 del passat 24 d’octubre en què deia que si fos molt ric li faria il·lusió “que me la xupés la Letizia Ortiz”. El gag va ser suprimit per la direcció de TV3 però Peyu ho va entendre com una censura i el va penjar al seu perfil de Twitter acompanyat d’un llarg text encapçalat pel títol “Manifest sobre l’autocensura a TV3”.

La CUP no només no va dir res quan va esclatar l’escàndol sinó que el passat divendres, quan aquest tema va ocupar bona part de la sessió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al Parlament, es va desentendre del debat. Això sí, el seu representant a la Comissió, Xavier Pellicer, va preguntar al director de TV3 sobre el compliment de la paritat en aquest mitjà.

La indolència de les feministes de la CUP davant aquest gag masclista les ha incapacitat per opinar sobre la decisió del govern de la Generalitat de prohibir l’accés a les seves rodes de premsa al director del digital e-notícies, Xavier Rius, per començar una pregunta a la portaveu del govern, Patrícia Plaja, parafrasejant Peyu.

El darrer capítol de la temporada passada de Bricoheroes es va tancar amb un gag on una noia vestida amb un minúscul biquini entregava un premi als responsables del programa. TV3 va acabar eliminant aquesta part final del vídeo després de les queixes de l’oposició i dels col·lectius feministes. La CUP tampoc no es va queixar aleshores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides