Els rellotges s’endarrereixen una hora aquesta matinada amb l’entrada de l’horari d’hivern

A partir del diumenge 31 clarejarà i fosquejarà abans

A les tres seran les dues. Aquesta matinada entra l’horari d’hivern en tractar-se de l’últim diumenge del mes d’octubre. Enguany ha coincidit a més amb el dia 31, l’últim del mes. Per tant, a les 3.00 h del matí haurem d’endarrerir els rellotges una hora.

La modificació horària de tardor es duu a terme en tots els països de la Unió Europea amb l’objectiu d’adaptar la jornada laboral a les hores de llum natural. A partir del diumenge 31 d’octubre, clarejarà i fosquejarà abans, fins que al març es faci el canvi d’hora de la primavera del 2022.

Una vegada més, tocarà canviar l’hora de manera manual en els rellotges i elements analògics. En els mòbils, ordinadors i altres dispositius, sempre que es tingui activada la “Zona Horària Automàtica”, la modificació horària es realitzarà tota sola. Aquesta nit tindrem una hora més de son o de festa, segons les preferències de cadascú.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides