Què ha aparcat l’expresident Torra?

Quim Torra
Quim Torra

La publicació de reflexions pròpies a la secció corresponent del seu lloc web oficial (presidenttorra.cat), anomenada “Bloc d’idees” en el menú, on només hi ha dues entrades.

Aquesta manca d’actualització contrasta amb l’abundància de continguts de les altres seccions, on es poden consultar discursos i articles de l’anterior president de la Generalitat, la seva agenda, els actes als quals ha assistit i cites de celebritats històriques del sobiranisme, per exemple.

Les “reflexions” que hi reflecteix Torra, però, es limiten a un primer text breu de presentació del lloc web, publicat el 10 de gener, i una expressió de condol a les víctimes de la covid-19 a Catalunya, publicada l’11 de febrer.

Fa gairebé onze mesos, quan va presentar el web, Torra va publicar que hi volia reunir “persones, idees, propostes, activitats, coneixements, història, cultura, futur, pensaments, iniciatives i tot allò que se’ns acudeixi que pot ser una aportació de valor per avançar en el camí de la independència i la República Catalana”, amb l’ambició de fer-ne “un punt de trobada de gent d’arreu dels Països Catalans”.

Però pel que fa a les idees pròpies fa curt de moment, si més no en aquell espai. En canvi, abunden les col·laboracions externes a la secció “Respostes amb criteri” -que apareix sota l’epígraf “Bloc d’idees” a la portada, però no s’inclouen en aquesta secció-. Allà, “una veu de referència dels Països Catalans” -segons s’hi assegura- resol dubtes, i sovint ho fa reforçant el relat nacionalista català. Entre aquestes veus hi ha Salvador Cardús, Josep Costa, Albano Dante Fachín, Gabriela Serra, Francesc de Dalmases i Lluís Puig.

D’altra banda, presidenttorra.cat manté un posat institucional però no està disponible ni en castellà ni en aranès, només en català.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.