Borràs s’indigna amb TV3 pel cas del presumpte fraccionament de contractes

La presidenta del Parlament acusa la cadena "d'intoxicar" per preguntar-li sobre l'assumpte

Laura Borràs a 'Els matins' de TV3

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, s’ha enfrontat a la presentadora d’Els Matins de TV3, Lídia Heredia, quan aquesta li ha preguntat pels correus electrònics inclosos en la causa sobre el presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) pel qual s’investiga a Borràs. Indignada, la presidenta de la cambra catalana ha assegurat que “col·locar aquests mails aquí és donar porta d’entrada a la intoxicació de l’Estat”, assenyalant així la cadena.

Borràs ha respost a Heredia que ha vingut a l’entrevista “preparada per contrarestar amb informació la intoxicació”, i la presentadora li ha recordat que els “mails han estat públics”. La presidenta del Parlament ha assegurat que els correus electrònics “estan manipulats” i, quan Heredia ha comentat que es tractava d’una acusació greu, Borràs ha explicat que “és molt greu tot. És molt greu que a vostè l’investiguin sense poder-la investigar, és molt greu que a vostè li atribueixin delictes que sumen vint anys de presó quan no n’ha comès cap”.

Respecte a l’informe sobre la reforma del reglament del Parlament -concretament de l’article que ordena la suspensió d’un diputat quan se li obre un judici oral per un cas de corrupció -Borràs ha defensat que ella no va encarregar-lo i que va arribar mitjançant una petició de la Mesa sobre “l’acumulat de les propostes que s’havien treballat en l’anterior legislatura”. La presidenta del Parlament ha considerat que centrar en ella la reforma és una “personalització absolutament impròpia” i ha reclamat garantir la presumpció d’innocència i els drets de tots els membres del Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.