Madí compara l’operació Catalunya amb el cas GAL

L'exdirigent de CDC diu que hi ha un "pacte d'Estat" per perseguir l'independentisme

David Madí, a Catalunya Ràdio
David Madí, a Catalunya Ràdio

L’exdirigent de Convergència Democràtica, David Madí, opina que “l’operació Catalunya és l’equivalent al cas GAL que es va fer al País Basc, però sense matar-nos”. David Madí, en declaracions a Catalunya Ràdio ha dit que hi ha “un pacte d’Estat” per perseguir l’independentisme català. Madí està sent investigat per la seva implicació en el cas Volhov sobre el presumpte desviament de fons públics per finançar el procés independentista.

El també exsecretari de comunicació de la Generalitat ha declarat que “tota l’operació Catalunya està sota secret d’Estat”, i que “això és un escàndol democràtic molt gran”. David Madí ha explicat que “quan la Guàrdia Civil va arribar a casa meva i em va relacionar amb els russos em vaig posar a riure”. Per a Madí, “el cas Volhov durarà encara quatre o cinc anys”. L’exdirigent convergent ha conclòs que “l’Estat espanyol està ple de Villarejos“.

(Visited 104 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari