El CAC analitzarà d’ofici el polèmic gag de ‘Bricoheroes’

Sanchis nega cap filtració i assegura que es va acordar que no s'emetria la part sobre la reina Letizia i la princesa Elionor

Els humoristes Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu)

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) analitzarà d’ofici el gag de Bricoheroes en el qual els humoristes Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu) van fer broma amb què la reina Letizia Ortiz o la princesa Elionor els fessin una fel·lació. Aquests fragments no van aparèixer en la retransmissió del capítol a TV3, però es van difondre a través de les xarxes socials i, segons ha confirmat l’ACN, el CAC avaluarà tant el contingut de l’esquetx com els àmbits de difusió.

La decisió de la cadena de suprimir aquesta part no ha agradat als humoristes, que defensen que el fragment sobre la reina sí que s’hauria d’haver emès. De fet, Peyu ha assenyalat TV3 per “censurar-los” i l’ha acusat de voler evitar problemes polítics, mentre que el director de la cadena, Vicent Sanchis, ha assegurat que la decisió respon a la necessitat de marcar límits en els continguts de la televisió pública.

En una entrevista a RAC1, Sanchis ha defensat que aquest tipus d’humor no es pot tolerar i que, independentment dels subjectes a què feia referència, el comentari atemptava contra un col·lectiu “constantment agredit”. A més, ha negat que algú de la cadena hagi filtrat la versió del programa que no s’anava a transmetre, com va afirmar en Peyu, i ha assegurat que l’acord al qual van arribar amb els humoristes era que s’eliminaria tant la part de l’Elionor com de la Letizia.

“No hi havia un acord per retirar la part del gag en què es parla de la filla. Tenia dos problemes: de sensibilitat feminista i de menors. Vam quedar que el retiràvem tot“, ha explicat Sanchis. El director de TV3 ha instat Peyu a demostrar que hi havia una versió del gag on apareixia el fragment de la reina, com l’humorista defensa, i ha criticat que hagi publicat sense permís aquesta part de l’esquetx.

(Visited 143 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari