Puigdemont es marca com a objectiu tornar “com a home lliure” i fer efectiva la DUI

L’expresident, convidat a un acte de N-VA es presenta com “un objectiu a abatre” per “la maquinària mediàtica espanyola”

Clara Ponsatí, Carles Puigdemont i Toni Comín, a Sardenya
Clara Ponsatí, Carles Puigdemont i Toni Comín, a Sardenya

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, s’ha marcat públicament com a “objectiu” tornar a Catalunya “com a home lliure” i “aixecar la suspensió de la declaració unilateral d’independència (DUI) per fer-la efectiva”, en un discurs durant un acte organitzat a De Pinte (Bèlgica) pel partit nacionalista flamenc Nova Aliança Flamenca (N-VA).

Puigdemont, que hi ha participat com a convidat d’honor, s’ha presentat com un “objectiu a abatre” per “la maquinària mediàtica espanyola”, que considera que està “alineada de manera acrítica amb el punt de vista dels tribunals i la policia”.

L’eurodiputat ha afegit que pateix una persecució que “transcendeix” la seva figura, ja que, segons assegura, “erosiona” no només Espanya, sinó “tota la Unió Europea”.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari