La CUP adverteix Aragonès que la negociació dels pressupostos de la Generalitat “no va bé”

Els anticapitalistes diuen que "no donàvem dos anys al Govern perquè fes el que considerés"

La portaveu del grup de la CUP al Parlament de Catalunya, Eulàlia Reguant, ha llançat un advertiment al president de l’executiu català, Pere Aragonès, al qual avisa que no doni per fet el suport dels anticapitalistes a l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per l’any vinent. En declaracions a RTVE, Reguant ha afirmat que la negociació pels nous comptes del govern català “no va bé”.

Eulàlia Reguant ha afirmat que la CUP “portem mesos avisant” que encara no hi ha un acord tancat perquè els nou diputats anticapitalistes donin els seus vots als comptes de l’executiu d’Aragonès. De fet, Reguant ha insistit que el govern de coalició d’ERC i JxCat ha de tirar endavant amb l’acord d’investidura que van pactar amb la CUP, assenyalant que “no donàvem dos anys al Govern perquè fes el que considerés”.

En aquest context, la portaveu cupaire a la cambra catalana ha afirmat que “el Govern segueix sent un Frankenstein com l’anterior”, i que veu “molt complicat” donar suport a un executiu “que no saben a on va”. Reguant, però, ha dit que no es penedeix d’haver donat suport a la investidura de Pere Aragonès, però ha demanat al seu executiu “un gir a l’esquerra” per tornar a l’acord d’investidura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides