Chacón reapareix amb voluntat de crear un espai de centre integrador

Sense sigles, l'exconsellera del PDECat s'ha dirigit als que se senten orfes de representació al Parlament

La secretària general del PDECat, Àngels Chacón, ha pronunciat aquest dilluns una conferència al TNC on ha demanat “generositat” al seu partit, a altres forces i a la societat civil per articular un espai polític de centre integrador, amb la força suficient per condicionar la governabilitat de Catalunya i per liderar les seves institucions durant els pròxims anys.

Hi han anat l’expresident de la Generalitat Artur Mas; els exconsellers Francesc Homs, Joana Ortega, Andreu Mas-Colell, Felip Puig i Meritxell Ruiz; la delegada de govern espanyol, Teresa Cunillera; el president de Foment de l’Ocupació, Josep Sànchez Llibre; el secretari general de Pimec, Antoni Cañete; el president del PDECat, David Bonvehí; el líder d’Units, Ramon Espadaler; el de convergents, Germà Gordó; el dirigent del PNC Oriol Puig, i els diputats de Parlament Alícia Romero (PSC) i Josep Maria Jové (ERC), entre altres.

En la seva conferència ‘Centrem el present, repensem el futur’, a l’escenari no han figurat les sigles del PDECat, ha explicitat la seva disposició a treballar per articular consensos des d’on pugui ser més útil, i dirigint-se als que se senten orfes de representació política al Parlament ha defensat que hi ha una altra manera de fer política basada en la suma, integrant diversitats i treballant “pel retrobament, el diàleg i la reconciliació”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.