L’exconsellera Ponsa torna a la Generalitat com a nova assessora d’Acció Exterior

L’anterior titular de Cultura substitueix temporalment Marina Falcó

Àngels Ponsa, saludant el president Quim Torra, durant la presa de po
Àngels Ponsa, saludant el president Quim Torra, durant la presa de possessió

Àngels Ponsa, la darrera consellera de Cultura de l’anterior govern català, s’ha reincorporat recentment a la Generalitat, però aquest cop com a assessora del Departament d’Acció Exterior, un càrrec que ocuparà temporalment en substitució de la titular, Marina Falcó.

Ponsa, que va ser diputada de Convergència i de les candidatures successores d’aquest partit des del 2011, no tenia cap càrrec públic des que va deixar la conselleria de Cultura. Ara, assumeix l’assessorament de la titular d’Acció Exterior, Victòria Alsina, pel que fa a comunicació estratègica i continguts, i també ajudarà a promoure la internacionalització de Catalunya i a definir estratègies d’acció exteriors, entre altres funcions, fins que Falcó es reincorpori.

Extinenta d’alcaldia a Sant Cugat del Vallès i exdirectora de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura abans des ser nomenada consellera per l’aleshores president, Quim Torra, va substituir Mariàngela Vilallonga al capdavant de Cultura el setembre del 2020 i fins al maig d’enguany.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides