Un miler de persones es concentren contra Colau a la plaça Sant Jaume

Més d'un centenar d'entitats es manifesten per reclamar un projecte alternatiu de ciutat

Aquest dijous, més d’un centenar d’entitats i un miler de persones s’han aplegat en una concentració de la “societat civil”, convocada per la plataforma Barcelona és imparable, per protestar contra la gestió de l’alcaldessa Ada Colau.

Els convocants han llegit un manifest en què es critica l’estat que viu la ciutat, considerat de “desànim, grisor i aturada” i es reclama un nou lideratge perquè la ciutat recuperi l’embranzida d’altres èpoques.

Ni en el manifest ni en els parlaments que s’han fet s’ha esmentat ni un sol moment el nom de l’alcaldessa. I és que els organitzadors insisteixen en l’estratègia de no aparèixer “contra” Colau i de mostrar un discurs el més propositiu possible.

Els portaveus de la plataforma són diversos: Manel Martínez, de Tsunami Veïnal; Ferran Piqué, president de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya; Gabriel Jané, president de l’associació de comerciants Barcelona Oberta. Però és Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, qui concentra l’atenció. El també president de la plataforma Barcelona Futur ha estat un dels impulsors de Barcelona és imparable.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides