L’Assemblea fa arribar el seu “disgust” a ERC

L’aniversari de l’1-O va deixar patent que el trencament entre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Esquerra Republicana és evident i no s’ha reconstruït, com alguns pensaven que passaria un cop Pere Aragonès fos nomenat president. I és que els actes que l’ANC va celebrar per commemorar l’1-O van comptar amb una gran i notable presència de Junts x Catalunya, però amb una representació de segona fila d’ERC.

Aquest panorama va ser minimitzat en el seu moment per la cúpula de l’Assemblea, però passats els dies, fonts de l’entitat asseguren que han fet arribar el seu “disgust” a Esquerra i especialment al president de la Generalitat. “L’ANC no ha canviat, mantenim el mateix discurs de sempre; són ells els que s’han allunyat, i no sabem per què”, afirma un membre del secretariat nacional de l’ANC.

Mentre, l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha rebaixat el seu to contra Esquerra Republicana. Malgrat mantenir visibles diferències en l’estratègia i respecte de la seva figura, el pas pels jutjats de Sàsser, a Sardenya, ha fet que ERC mostrés un suport total a Carles Puigdemont, i que l’expresident notés “el seu escalf” des del primer dia, especialment per part de Pere Aragonès, segons afirma l’entorn del líder de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides