Aragonès negociarà amb Junts sense revengisme

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, fa mesos que repeteix que els pressupostos estaran presentats i pactats amb els socis de govern abans que s’acabi l’any. El conseller d’Economia, Jaume Giró, s’ha dedicat a preparar tècnicament els comptes i a mantenir discretes converses amb la CUP, els comuns i el PSC.

En aquest temps, Jaume Giró s’ha adonat que aprovar el pressupost no serà tan fàcil. Però el president seguia públicament fixant compromisos, i internament pressionant el conseller Giró perquè “fes la seva feina” i aconseguís un bon acord. Fonts del Palau de la Generalitat asseguren que Aragonès realment confia que això es podrà fer, però també admeten que tenia moltes ganes de tornar-los a JxCat la pressió que va rebre sent conseller quan Quim Torra era president i el culpava de no poder tenir pressupostos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides