Pleguen dos consellers de BComú a Sarrià-Sant Gervasi enfrontats amb Batlle

Denuncien l’existència d’un tripartit amb Units per Avançar en aquest districte

Albert Batlle
Albert Batlle

Llorenç Sena i Joan Manel del Llano, fins ara consellers de Barcelona en Comú al districte de Sarrià-Sant Gervasi, han presentat la dimissió per les desavinences que mantenen amb el regidor i tinent d’alcaldia Albert Batlle i amb el govern municipal de l’alcaldessa Ada Colau, publica el diari digital El Jardí.

Segons aquesta informació, Sena i Del Llano han anunciat la decisió aquest dimarts durant la sessió de seguiment del consell de barri de la Bonanova. Tots dos denuncien que ningú vol reconèixer l’existència del que ells consideren un govern tripartit format pels comuns, el PSC i Units per Avançar.

Els dos consellers, que preveuen exercir el càrrec durant l’octubre i plegar quan comenci el novembre, dirigeixen aquest retret contra el govern de Colau, del qual també es queixen perquè consideren no ha entès les dificultats que han trobat per treballar amb Batlle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides