L’Advocacia de l’Estat no vol que la UE torni la immunitat a Puigdemont

Així reacciona davant la petició de l'eurodiputat de Junts per recuperar la immunitat

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, surt en llibertat

L’Advocacia de l’Estat ha presentat les seves al·legacions davant el Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) per a demanar que no se li retorni la immunitat a l’expresident Carles Puigdemont. El termini per a presentar aquestes al·legacions acabava el divendres passat, i segons fonts consultades per Europa Press, s’han presentat a temps i segueixen la línia d’anteriors escrits.

Els serveis jurídics de l’Estat reaccionen així després que la defensa de Puigdemont remetés el passat 1 d’octubre -abans de comparèixer davant el tribunal d’Alguer- una nova petició de mesures cautelars al TGUE per a recuperar la seva immunitat com a eurodiputat després de la detenció viscuda a Sardenya.

El tribunal amb seu a Luxemburg va aixecar la mesura cautelaríssima de mantenir-li la immunitat mentre estudia el fons de la qüestió perquè va considerar que no hi havia risc de detenció, ja que la mateixa Advocacia de l’Estat havia dit que les euroordres estaven suspeses, a diferència del que pensava el Tribunal Suprem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides