El PDECat rumia reformular-se amb un altre nom

Àngels Chacón confirma contactes amb el PNC, la Lliga, Lliures i Units, però rebutja formar “un partit de partits”

Àngels Chacón
Àngels Chacón

La secretària general de PDECat, Àngels Chacón, ha explicat que el seu partit “segurament” canviarà de nom novament quan es reformuli com un nou projecte de centre que vol representar l’espai que ocupen altres partits que, igualment, van ser impulsats per figures de l’antiga Convergència.

En una entrevista concedida al programa Cafè d’idees (La 2 i Ràdio 4), Chacón ha considerat que l’espai de centre no es troba representat al Parlament i que pretén preservar-lo i ampliar-lo, advocant específicament per un “model de societat” en detriment de la “puresa ideològica”.

L’exconsellera, que ha rebutjat que el futur PDECat sigui “un partit de partits”, ha defensat que el seu partit, actualment, “és més que Convergència, però té molt a veure amb Convergència”.

Chacón, així mateix, ha confirmat que manté converses amb el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), la Lliga Democràtica, Lliures i Units per Avançar per aplegar forces.

Amb les eleccions municipals del 2023 en l’horitzó, la secretària general del PDECat ha manifestat que miraran de conservar tantes “alcaldies i projectes” com puguin, i ha destacat com el més important l’elecció dels socis de coalició.

Chacón ha fet aquestes declaracions una setmana abans d’oferir, el pròxim dilluns, la conferència “Centrem el present, repensem el futur” al Teatre Nacional de Catalunya.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari