El fiscal reclama 2 anys i 9 mesos de presó a Sandro Rosell per frau fiscal

L'expresident del Barça hauria defraudat 230.000 euros

Sandro Rosell
Sandro Rosell

La Fiscalia de Barcelona ha demanat una condemna de dos anys i nou mesos a Sandro Rosell per haver defraudat 230.591 euros a Hisenda l’any 2021. Segons l’escrit al qual ha tingut accés El Periódico, el fiscal també demana el pagament d’una multa de 300.000 euros a l’expresident del Barça, a més que se li prohibeixi obtenir subvencions públiques i se li retiri el dret a tenir incentius fiscals.

Segons explica el mateix diari, la pena sol·licitada pel fiscal podria haver estat més gran, però l’acusació pública li aplica l’atenuant de reparació del dany, ja que Rosell va ingressar a les arques públiques la quota defrauda i els interessos corresponents, el que seria un total de 287.911 euros.

La mateixa Fiscalia explica que l’exmandatari blaugrana va “idear i executar una conducta de defraudació” en aquest 2021, precisament mentre Rosell encara era el president del club.

De fet, no és el primer litigi que manté amb la justícia. El tribunal, però, va absoldre Rosell el 2019, després que aquest estigués 21 mesos en presó provisional, acusat de liderar una organització criminal amb relació al fitxatge de Neymar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides