A qui volen ensenyar a dir “puta Espanya” a ‘El búnquer’ de Catalunya Ràdio?

Peyu i Jair Domínguez al programa 'Bricoheroes' de Catalunya Ràdio, el passat 14 d'octubre

Al Bitxo, un lloro d’Avià. En el decurs del programa El búnquer del passat dijous 14 d’octubre, Neus Rossell va mostrar el vídeo d’un lloro al qual el seu amo, veí de l’entitat local de La Plana, del municipi de l’Avià, li ha ensenyat a dir paraules com “pobret”, “patum”, “el Bitxo és petit, és molt maco” o “del Barça”. Lluís Jutglar (Peyu) va intervenir per dir que li podrien ensenyar a dir moltes coses com, per exemple, “puta Espanya”.

Malgrat les queixes de l’oposició a les sessions de control parlamentari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), els dirigents d’aquest organisme continuen fent-se l’orni davant l’ús de l’expressió ‘puta Espanya’ a diversos programes de Catalunya Ràdio i TV3. Vicent Sanchis ha arribat a dir que no té clar que es digui a la televisió que dirigeix. Jair Domínguez, el tercer membre de l’equip de presentadors d’El búnquer, ha fet del recurs a aquesta expressió quasi una etiqueta personal i l’ha cridat als programes de TV3 Està passant, Bricoheroes i APM.

Aquest mateix dia, els presentadors del programa es van burlar diverses ocasions del que ells van qualificar com “els espanyols”. Jair Domínguez va afirmar que “se’ls en va la castanya” per dir ‘jamón’ al ‘pernil’. Peyu va afirmar que “haurien d’anar una mica com tothom” i Jair va replicar “a un espanyol li vols dir això?”. També van aprofitar per emetre un vídeo de l’acte en que un regidor d’Avià, Josep Subirana (ERC), es va negar, a Brussel·les, a recollir un premi d’energia sostenible, l’any 2019, per denunciar així el que va qualificar com “l’existència de presos polítics a l’estat espanyol”. No caldria afegir que els tres presentadors del programa van aplaudir el seu comportament.

(Visited 522 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari