Perquè està indignada la UAB amb la consellera de Recerca i Universitats?

Perquè no ha mostrat cap interès en ajudar-la malgrat l’atac informàtic que està patint des del dilluns passat. Ni al perfil de Twitter del departament de Recerca i Universitat ni al seu particular, Gemma Geis (JxCat) ha considerat oportú difondre cap missatge d’informació i suport a la crisi que està patint la Universitat Autònoma de Barcelona.

Algunes facultats van haver de suspendre les classes el dilluns i les activitats del conjunt de la universitat han estat molt complicades al llarg de tota la setmana. Geis, però, no ha trobat cap moment per informar del que està passant i ha descarregat tota la responsabilitat de fer-ho en els serveis de la UAB.

Mentre, 50.000 estudiants i milers de professors es quedaven sense accés a la xarxa wifi, als ordinadors de les facultats i als campus virtuals o el correu de la universitat o es suspenien cerimònies de graduació i tota mena d’actes acadèmics, Gemma Geis es dedicava a retuitejar missatges de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont o a criticar el Tribunal de Cuentas del Reino. El 12 d’octubre, l’endemà de l’inici de l’atac informàtic, la consellera de Recerca i Universitats va penjar un missatge a Twitter amb aquest text: “Avui no només no hi ha #ResACelebrar sinó que tenim moltíssima feina. El país no s’atura i nosaltres tampoc”. Potser no es va aturar però no va considerar necessari dedicar uns minuts del seu moviment a redactar un altre tuit, en aquest cas de suport a la UAB davant els moments crítics que estava vivint.

No és només la consellera la que ha fet el buit a la Universitat Autònoma de Barcelona sinó que el propi president de la Generalitat, Pere Aragonès, tampoc ha considerat la crisi prou greu com per dir-ne alguna cosa.

(Visited 767 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari