Què li retreu l’Assemblea Nacional a Esquerra?

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, en
La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, en un dels seus actes multitudinaris

L’aniversari del referèndum de l’1-O va deixar patent que el trencament entre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Esquerra Republicana és evident i no s’ha reconstruït, com alguns pensaven que passaria un cop Pere Aragonès fos nomenat president de la Generalitat. I és que els actes que l’ANC va celebrar per commemorar l’1-O van comptar amb una gran i notable presència de Junts x Catalunya, però amb una representació de segona fila d’ERC.

Aquest panorama va ser minimitzat en el seu moment per la cúpula de l’Assemblea, però passats els dies, fonts de l’entitat asseguren que han fet arribar el seu “disgust” a Esquerra i especialment al president de la Generalitat. “L’ANC no ha canviat, mantenim el mateix discurs de sempre; són ells els que s’han allunyat, i no sabem per què”, afirma un membre del secretariat nacional de l’ANC.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.