Què li retreu l’Assemblea Nacional a Esquerra?

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, en
La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, en un dels seus actes multitudinaris

L’aniversari del referèndum de l’1-O va deixar patent que el trencament entre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Esquerra Republicana és evident i no s’ha reconstruït, com alguns pensaven que passaria un cop Pere Aragonès fos nomenat president de la Generalitat. I és que els actes que l’ANC va celebrar per commemorar l’1-O van comptar amb una gran i notable presència de Junts x Catalunya, però amb una representació de segona fila d’ERC.

Aquest panorama va ser minimitzat en el seu moment per la cúpula de l’Assemblea, però passats els dies, fonts de l’entitat asseguren que han fet arribar el seu “disgust” a Esquerra i especialment al president de la Generalitat. “L’ANC no ha canviat, mantenim el mateix discurs de sempre; són ells els que s’han allunyat, i no sabem per què”, afirma un membre del secretariat nacional de l’ANC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides