L’exbisbe de Solsona, Xavier Novell, es casarà per la via civil amb Sílvia Caballol

La seva dimissió es va anunciar el 23 d'agost després que el Vaticà l'acceptés

Xavier Novell
Xavier Novell

La història d’amor entre l’exbisbe de Solsona, Xavier Novell, i la psicòloga i escriptora de novel·la eròtica Sílvia Caballol desembocarà pròximament en unió matrimonial. El diari El Mundo ha tingut accés al document signat pel jutge de pau, Jaume Bransuela Alsina, en el Registre Civil de Sùria (Barcelona), mitjançant el qual la parella va registrar el passat 7 d’octubre la sol·licitud per a contreure matrimoni.

La dimissió de Novell, acceptada pel Vaticà, es va anunciar el 23 d’agost fent referència a «estrictes motius personals». Des de llavors, Novell està buscant treball pel Bages i ha enviat el seu currículum a algunes empreses del sector agrari. El fins fa poc bisbe és enginyer tècnic agrícola de formació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides