L’AMB, obligada a pagar 14,8 milions a Aigües de Barcelona

Una sentència resol que l'Àrea Metropolitana de Barcelona no va fer front a les seves obligacions contractuals

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) haurà de pagar un total de 14.802.000 euros més interessos a Aigües de Barcelona i la Societat General d’Aigües de Barcelona, S. A. després que el Jutjat Contenciós-Administratiu número 8 de Barcelona acceptés el recurs de l’empresa en compliment del contracte de concessió del servei de sanejament d’aigües, segons informa El Periódico.

Segons la sentència, al no fer front a les seves obligacions contractuals, l’AMB “posa en risc” un servei fonamental com és el del sanejament d’aigües i la seva devolució al medi ambient i que consisteix a canalitzar i tractar les aigües residuals dels 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El conflicte entorn de la gestió de l’aigua de les ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona viu amb aquest un nou episodi. Ja en el passat l’assumpte va arribar als jutjats, fins i tot fins al Tribunal Suprem, després que l’alcaldessa Ada Colau qüestionés la creació per part del seu predecessor en el càrrec, Xavier Trias, d’una societat públic-privada controlada per Agbar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides