Arrufat demanda la CUP i l’’Ara’ per difondre el seu presumpte cas d’agressió sexual

L’exdiputat afirma que ha estat víctima d’acusacions sense fonament i vol defensar el seu dret a l’honor

Quim Arrufat, al programa 'Més 324'
Quim Arrufat, al programa 'Més 324'

L’exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha presentat una demanda contra la CUP, el diari Ara i el periodista Albert Llimós per la informació, publicada el 4 d’octubre del 2020, que relacionava la sortida d’Arrufat del partit amb l’existència d’una denúncia interna per agressió sexual i una altra per abús sexual.

La defensa d’Arrufat ha difós un comunicat on afirma que la demanda ha estat admesa per un jutjat de Vilanova i la Geltrú. La intenció de l’exdiputat, hi afegeix la defensa, és defensar el seu dret a l’honor i restaurar el seu nom davant del que considera “falses acusacions públiques i sense cap mena de fonament”, que assegura que l’han perjudicat en els àmbits personal i professional.

Després que la CUP organitzés una comissió informal per tractar una primera denúncia interna d’agressió sexual, presentada per una noia contra Arrufat fer un suposats fets de l’any 2014, abans que la CUP disposés de protocols per a casos com aquests, el 2019 Arrufat va tornar a ser denunciat i va deixar la CUP quan la comissió interna encara estava abordant la denúncia.

Arrufat va acusar la CUP d’haver filtrat el cas per perjudicar-lo i va escriure a Facebook que, finalment, s’havia “alliberat de l’extorsió que suposava l’amenaça de rebentar-me la vida enviant-ho a les xarxes i als mitjans”.

(Visited 266 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari