“Res a celebrar”: així justifica el Govern la seva absència en els actes del 12-O

La portaveu de l'executiu, Patrícia Plaja, explica per què els ‘consellers’ han treballat avui amb normalitat

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja

“Avui no hi ha res a celebrar”. Amb aquesta frase ha resumit la portaveu de la Generalitat, Patrícia Plaja, la postura del Govern durant la jornada del 12-O. L’executiu que presideix Pere Aragonès s’ha reunit aquest matí amb “normalitat”, com ho fa cada setmana, “perquè el Govern no comparteix la significació d’una festa que no representa a la majoria de catalanes i catalans”, ha dit Plaja. I ha afegit que el Dia de la Festa Nacional es tracta de “l’efemèride d’un genocidi” i de “una celebració més que qüestionada”, la qual cosa ha portat als ‘consellers’ i ‘conselleres’ a mantenir la seva agenda de treball.

En la compareixença davant la premsa, Patrícia Plaja ha estat acompanyada per el ‘conseller’ de Educació, Josep González Cambray, qui ha anunciat la fi dels concerts per als col·legis que segreguen per gènere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides