Cs celebra el 12-O a la manera “liberal” sense encapçalar la manifestació

El líder del partit en el Parlament, Carlos Carrizosa, ha preferit acostar-se a la carpa dels taronges en Plaça Catalunya

Foto: @CiudadanosCS

“Ens va semblar millor estar al costat de la gent que desfilar darrere d’una pancarta”. Així ha justificat el líder català de Ciutadans, Carlos Carrizosa, la seva no participació en la capçalera de la manifestació pel Dia de la Festa Nacional convocada en el centre de Barcelona per part de les entitats Convivència Cívica Catalana i Catalunya Suma per Espanya.

Carrizosa ha optat per participar aquest matí en un acte propi del partit taronja en Plaça Catalunya, on els partits i entitats “constitucionalistes” han instal·lat les seves carpes. Aquesta, ha dit el portaveu parlamentari de Cs, és la forma de celebració d’un partit liberal, marcant el nostre propi perfil”. Així, els d’Inés Arrimadas no formaran part de la capçalera de la manifestació, però Carrizosa ha apuntat que els seus militants tenen la llibertat de sumar-se a ella si així ho consideren.

En les seves declaracions als mitjans de comunicació, el representant taronja ha aprofitat també per a carregar contra la taula de diàleg que reuneix els executius central i autonòmic. Carlos Carrizosa ha interpel·lat al president del Govern, Pedro Sánchez, dient que “Catalunya no és aquesta taula en la qual es reuneix amb els partits independentistes, perquè ells no representen a tota Catalunya”. I al president de la Generalitat, Pere Aragonès, li ha instat a “no menysprear” als catalans que sí que celebren el 12-O mentre el seu Govern continua amb la seva activitat com si d’un dia laborable es tractés.

Finalment, Carlos Carrizosa ha expressat el seu temor perquè es puguin produir altercats entre manifestants de diferent signe polític davant les concentracions convocades per al dia d’avui a la ciutat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides