La Moncloa aparta Rodalies de la negociació dels pressupostos

La ministra Montero considera ERC interlocutor prioritari de la ronda de contactes

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero
La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha apartat el traspàs de Rodalies, demanat per la Generalitat, de la negociació dels Pressupostos Generals de l’Estat, en la línia ja manifestada per la titular de Transports, Raquel Sánchez. En declaracions a TVE, Montero ha indicat que la reclamació sobre el servei de Rodalies no serà una qüestió central en la negociació.

Montero ha destacat el PNB i ERC com a “interlocutors prioritaris” del govern espanyol en la negociació dels Pressupostos, i ha considerat una “coincidència” el fet que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i consellers d’ERC hagin insistit sobre el traspàs de Rodalies quan arriba el moment de negociar els comptes.

La ministra ha reconegut que el debat sobre els pressupostos pot incloure “elements que no estan directament relacionats” amb els comptes, però que “no necessàriament” avançaran sobre aquests elements ara.

El govern espanyol ha obert una roda de contactes amb la intenció s’aconseguir “les aliances més grans possibles”, en paraules de Montero, que ha assenyalat que han allargat la mà a tots els grups que volen debatre i dialogar, i ha afegit que la dreta s’ha autodescartat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.