Quants russos són candidats a l’Assemblea de Representants del Consell per la República?

Fitxa de Mikhail Voronov com a candidat a l'Assemblea del Consell per la República

Només un: Mikhail Voronov. Al portal del Consell per la República on consta que se l’ha acceptat com a candidat a l’Assemblea de Representants no hi ha, però, cap foto seva. Hi diu que va néixer a Moscow, el 29 d’agost de 1967 i que és un home. Té, per tant, 54 anys i forma part del grup de candidats englobats en l’apartat ‘Resta del món’. En aquest apartat hi ha 18 candidats, entre els quals hi ha una dona nascuda a Bagdad, Zahra Jebbar Jihad, que assegura que està “motivada per la causa”, que té ganes d’“aportar coneixements” i que “el meu perfil laboral és l’àmbit internacional”.

Mikhail Voronov presenta el seu currículum en italià. És aquest: “Hola! Salutacions! Sóc nascut a Rússia (Unió Soviètica) 29/08/1967. Visc a Moscou. Estic llicenciat com economista i jurista. Tinc experiència en el disseny de lleis en el sector social. He treballat amb autoritats durant 17 anys. Ara treballo en un fons d’assegurances rus”.

I pel que fa a la seva motivació per voler ser membre de l’Assemblea de Representants de l’organisme que presideix Carles Puigdemont explica el següent: “Dono suport amb plena solidaritat a la lluita del poble de Catalunya per la Llibertat i l’autodeterminació des de l’any 2017. Al meu parer, arriba el moment en què totes les persones del nostre món, independentment de les fronteres, hem de treballar junts per construir una vida lliure i inclusiva basada en autèntics valors republicans. Personalment, crec que el poble de Catalunya en els darrers anys demostra clarament que està al capdavant de la lluita per la vida, quan la gent liderarà directament!”.

No fa constar que tingui cap amistat amb Josep Lluís Alay o Alexander Dmitrenko, investigats judicialment per la seva vinculació amb russos relacionats amb l’espionatge i la interferència en la política catalana.

(Visited 445 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari