Podemos dubta que el PSOE vulgui reformar el delicte de sedició

Pisarello afirma que "no es pot permetre trigar més temps" per evitar que sectors judicials desestabilitzin la legislatura

El secretari primer del Congrés i dirigent de Catalunya en Comú-Podem, Gerardo Pisarello, ha afirmat que “el PSOE té dubtes, però nosaltres creiem que no es pot permetre trigar molt més temps” a fer una reforma del delicte de sedició a Espanya. Gerardo Pisarello ha afegit que hi ha una majoria que vol aquesta reforma perquè es desjudicialitzi la situació que hi ha a Catalunya i això torni a la política.

En declaracions a RTVE, Pisarello ha afegit que si es triga a fer la reforma del delicte de sedició passarà “el que ja està passant i el que ha escenificat la intervenció del senyor (Pablo) Llarena en la política judicial, és que des de la Sala segona del Tribunal Suprem s’intentarà desestabilitzar, no ja la possibilitat d’un acord a Catalunya, sinó del propi govern”, rematant que “tenim un sector del poder judicial que vol desestabilitzar aquesta legislatura”.

Per al dirigent morat, en referència al conflicte polític català, “la millor manera de protegir el diàleg és no deixar passar el temps”, assegurant que “les converses existeixen” entre el govern central i el govern català. Pisarello ha dit que “la resolució del conflicte no pot quedar en mans de Llarena“, en considerar que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena no busca la imparcialitat sinó “la revenja”.

Per altra banda, Pisarello ha assegurat que “el PSOE no està col·laborant” al fet que hi hagi una investigació sobre els comptes del rei emèrit, Joan Carles I, després que s’hagi fet públic que la Fiscalia arxivarà les causes obertes contra l’anterior Cap d’Estat espanyol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.