Mas discrepa de JxCat sobre la utilitat de la taula de diàleg

L'expresident diu que cal anar-hi tot i dubtar que acabi donant resultats

L'exlíder de CiU i expresident de la Generalitat, Artur Mas
L'exlíder de CiU i expresident de la Generalitat, Artur Mas

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que no està d’acord amb els qui defensen que no cal anar a la taula de diàleg entre el govern central i el de la Generalitat per tractar de la situació política a Catalunya, com és el cas de destacats dirigents de Junts per Catalunya. Artur Mas, en declaracions a la SER, ha afirmat que tot i no tenir clar que la taula acabi donant resultats, ell és partidari de seure i parlar.

Mas ha afirmat que: “Coincideixo amb l’escepticisme de molta gent sobre l’evolució d’aquesta taula de diàleg i sobretot sobre els resultats, coincideixo amb aquest escepticisme”. Mas ha afegit, però, que: “En canvi, discrepo d’aquells que puguin plantejar-ho en la línia de dir, doncs escolti, que no cal ni anar-hi i no val la pena seure’s”.

Per altra banda, l’expresident Mas ha afirmat que encara no té cap notificació ni el seu advocat tampoc sobre l’aval del Tribunal Constitucional a la seva condemna per haver organitzat la consulta del 9-N. Mas ha afirmat que “el deteriorament del sistema judicial és alarmant”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides