Mas discrepa de JxCat sobre la utilitat de la taula de diàleg

L'expresident diu que cal anar-hi tot i dubtar que acabi donant resultats

L'exlíder de CiU i expresident de la Generalitat, Artur Mas
L'exlíder de CiU i expresident de la Generalitat, Artur Mas

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que no està d’acord amb els qui defensen que no cal anar a la taula de diàleg entre el govern central i el de la Generalitat per tractar de la situació política a Catalunya, com és el cas de destacats dirigents de Junts per Catalunya. Artur Mas, en declaracions a la SER, ha afirmat que tot i no tenir clar que la taula acabi donant resultats, ell és partidari de seure i parlar.

Mas ha afirmat que: “Coincideixo amb l’escepticisme de molta gent sobre l’evolució d’aquesta taula de diàleg i sobretot sobre els resultats, coincideixo amb aquest escepticisme”. Mas ha afegit, però, que: “En canvi, discrepo d’aquells que puguin plantejar-ho en la línia de dir, doncs escolti, que no cal ni anar-hi i no val la pena seure’s”.

Per altra banda, l’expresident Mas ha afirmat que encara no té cap notificació ni el seu advocat tampoc sobre l’aval del Tribunal Constitucional a la seva condemna per haver organitzat la consulta del 9-N. Mas ha afirmat que “el deteriorament del sistema judicial és alarmant”.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari