Mas discrepa de JxCat sobre la utilitat de la taula de diàleg

L'expresident diu que cal anar-hi tot i dubtar que acabi donant resultats

L'exlíder de CiU i expresident de la Generalitat, Artur Mas
L'exlíder de CiU i expresident de la Generalitat, Artur Mas

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que no està d’acord amb els qui defensen que no cal anar a la taula de diàleg entre el govern central i el de la Generalitat per tractar de la situació política a Catalunya, com és el cas de destacats dirigents de Junts per Catalunya. Artur Mas, en declaracions a la SER, ha afirmat que tot i no tenir clar que la taula acabi donant resultats, ell és partidari de seure i parlar.

Mas ha afirmat que: “Coincideixo amb l’escepticisme de molta gent sobre l’evolució d’aquesta taula de diàleg i sobretot sobre els resultats, coincideixo amb aquest escepticisme”. Mas ha afegit, però, que: “En canvi, discrepo d’aquells que puguin plantejar-ho en la línia de dir, doncs escolti, que no cal ni anar-hi i no val la pena seure’s”.

Per altra banda, l’expresident Mas ha afirmat que encara no té cap notificació ni el seu advocat tampoc sobre l’aval del Tribunal Constitucional a la seva condemna per haver organitzat la consulta del 9-N. Mas ha afirmat que “el deteriorament del sistema judicial és alarmant”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.