Detenen un regidor del PSC per assaltar un taxi a punta de pistola

El partit ha suspès de militància a Eduardo Beltran, de Cànoves i Salamús, que hauria robat 11.000 euros

El PSC ha suspès de militància i activat l’expulsió del partit del regidor de Cànoves i Samalús (Vallès Oriental) Eduardo Beltran. El motiu és que el dilluns va ser detingut per la Guàrdia Urbana per, presumptament, haver assaltat a punta de pistola un taxista i haver robat 11.000 euros. La detenció es va produir al barri d’Horta de Barcelona.

Prèviament, hauria assaltat dues víctimes més al Moll de Gregal per motius vinculats a una estafa relacionada amb el negoci de les criptomonedes. El regidor s’hauria fet passar per agent de la Guàrdia Civil mostrant la pistola i una falsa placa i hauria robat diners i uns telèfons mòbils d’alta gamma.

Després va assaltar un taxi a punta de pistola i va estavellar el vehicle, amb la qual cosa va continuar la fugida a peu. La Guàrdia Urbana el va aconseguir localitzar seguint el rastre d’ubicació d’un telèfon mòbil.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Beltran ha quedat en llibertat provisional després d’haver passat a disposició judicial i se li ha retirat el passaport, així com prohibit que pugui sortir de territori espanyol. Se l’investiga pels delictes de robatori amb violència i furt i ús de vehicle de motor.

Un cop el tribunal ha confirmat la situació de Beltran, el PSC ha emès un comunicat per activar la via de l’expulsió de la formació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides