El nou moviment contra el govern de Colau: ‘BCN és imparable’

Més de 80 associacions s'han adherit i han convocat una manifestació a Barcelona el pròxim 21 d'octubre

Web de 'Barcelona és imparable'

Una vuitantena d’entitats i associacions s’han adherit a ‘Barcelona és imparable‘, un nou moviment que contrari al govern municipal d’Ada Colau el qual, segons denuncien, ha convertit la ciutat en “un caos”. El manifest assenyala, sense citar explícitament a Colau, que les institucions han volgut “desfer el model d’èxit de Barcelona” i “projectar-la com la ciutat del no”, deixant “escapar grans oportunitats de progrés social, econòmic i sostenibilitat”.

“Cal transformar la Barcelona que dona l’esquena i trenca el diàleg amb els diferents actors de la ciutat per la Barcelona que escolta la seva gent”, reivindiquen, per això el col·lectiu ha convocat una manifestació a la plaça Sant Jaume el pròxim 21 d’octubre a les set de la tarda.

En el manifest publicat al seu web, el moviment crida “les persones que ens estimem Barcelona” a sortir al carrer per “defensar” la ciutat i assegurar-se que no es “deixa escapar el lideratge mundial” que ostenta. “Fem una crida a la mobilització i a la força de la seva gent, dels seus barris, dels seus comerços, entitats, associacions, empreses i autònoms per impulsar la Barcelona del sí. Només aquesta unió pot revertir la dinàmica negativa actual”, conclou el text.

Les entitats que s’han adherit a ‘BCN és imparable’ formen part de diversos sectors de la societat, i en la llista hi ha col·lectius com l’AIJEC – Joves Empresaris Catalunya, l’Associació de Gasolineres de Barcelona i Tarragona, l’Associació del Passeig de Gràcia, el Club Ciclista Catalunya – Barcelona, la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya, el Gimnàs Social Sant Pau, el Gremi d’Hotels de Barcelona, el Moviment Tsunami Veïnal, el Reial Cercle Artístic de Barcelona i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides