Vaga Renfe: 112 trens cancel·lats i serveis mínims al 47%

La companyia torna a assenyalar els maquinistes per incompliment el quart dia d'aturades

Pantalles informatives dels horaris dels trens

La quarta jornada de la vaga de maquinistes convocada pel sindicat Semaf està tornant a causar nombrosos retards i anul·lacions en el servei de Rodalies. Renfe ha denunciat -com ha fet aquest dilluns i també la setmana passada- que els treballadors no han complert amb els serveis mínims, i s’han cancel·lat 112 trens fins a les 9 del matí.

Així doncs, només ha operat el 47% dels serveis mínims previstos  -els quals suposaven la circulació del 85% dels trens habituals- i la companyia ha tornat a assenyalar els maquinistes pel seu “incompliment”. En el cas dels combois de llarga distància i d’alta velocitat, sí que s’estan complint els serveis mínims.

Mentre que aquest dilluns s’han decretat aturades parcials en diverses franges horàries, avui dimarts l’aturada és total de manera que durarà tot el dia. La vaga seguirà el pròxim dijous 7 amb interrupcions parcials i també els dies 8, 11 i 12 d’octubre amb aturades totals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides