Tercera dosi de la vacuna als majors de 70 anys a partir del 25 d’octubre

La població d'entre 65 i 69 rebran la nova dosi quan hagi transcorregut 6 mesos de la pauta completa

A partir del 25 d’octubre es començarà a administrar la dosi de reforç de la vacuna contra la covid-19 a les persones de més de 70 anys. Pel que fa a les persones de més de 65 anys, se’ls començarà a administrar la tercera dosi quan faci sis mesos que van rebre la pauta completa. La dosi de reforç que se subministrarà serà d’una vacuna ARNm, és a dir, de les de Pfizer i Moderna.

Així ho ha aprovat la Comissió de Salut Pública reunida aquest dimarts a la tarda. L’objectiu és augmentar la protecció de les persones més vulnerables. Aquest dilluns, l’Agència Europea de Medicaments (EMA) va avalar una dosi de reforç del fàrmac de Pfizer/BioNTech per a les persones de més de 18 anys, tot i que va deixar en mans de cada estat la decisió sobre si cal incloure una dosi de reforç en el programa de vacunes.

La Comissió de Salut Pública, que compta amb la participació de tècnics del ministeri de Sanitat i de les comunitats autònomes, també ha aprovat que la vacunació contra la covid s’administrarà “en paral·lel” a la vacuna contra la grip.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides