L’oci nocturn en espais tancats reobre divendres amb passaport covid

El govern i la patronal del sector aborden els detalls de la mesura aquest dimarts

Discoteca
Discoteca

Betevé

L’oci nocturn recuperarà la seva activitat en espais tancats a Catalunya aquest divendres, 8 d’octubre, després de 18 mesos sense poder rebre clients, que van començar amb la declaració de l’estat d’alarma el març del 2020.

La mesura, que ha avançat el 324 i l’ACN, està pendent de concretar-se a partir de la reunió que celebren aquest dimarts el govern de la Generalitat i la patronal del sector de l’oci nocturn. Per accedir a bars musicals i discoteques caldrà, si més no, presentar el passaport covid i portar mascareta en interiors.

Una reobertura parcial de l’oci nocturn va començar el 23 de setembre, limitada a espais exteriors i fins a les 3 de la matinada, i sense permetre el ball. Ara, la patronal del sector, que ha reclamat poder reprendre l’activitat durant mesos i especialment arran de la proliferació de botellots i aldarulls, vol que es pugui ballar a l’interior dels locals i que es permeti un aforament del 80%.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari