La CUP trenca més ponts amb ERC i JxCat pel seu referèndum

El debat de política general de la setmana passada al Parlament va deixar en evidència que l’independentisme ni pot ni sap anar unit a l’hora de planificar una estratègia conjunta en aquest moment. Però si algú es va encarregar especialment de dinamitar aquesta unitat d’acció, va ser la CUP.

Uns dies abans del debat, els anticapitalistes van tirar pel dret i van anunciar, sense avisar ERC i JxCat ni negociar res amb ells, que presentarien una proposta al ple per votar una nova data per a un referèndum i exigir al Govern que es dugui a terme en aquesta legislatura. Ni les formes, ni el fons, ni les intencions van ser ben rebudes ni a JxCat ni a ERC. El Govern, que sap que ha de comptar constantment amb la CUP per tenir majoria, també es va emprenyar amb ells. I mentrestant, la CUP trenca ponts amb la resta d’independentistes.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari