Forcadell no veu l’independentisme desmobilitzat

L’expresidenta del Parlament es mostra escèptica sobre la taula de diàleg

Carme Forcadell
Carme Forcadell

L’expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell ha dit al programa Aquí Cuní (Cadena SER) que l’independentisme no està desmobilitzat, sinó “en standby” i “a l’espera d’un objectiu”, i ha adduït en aquest sentit que la manifestació de la Diada va ser “la més important en temps de pandèmia”.

Forcadell, que va arribar a la presidència del Parlament després de ser presidenta de l’ANC, s’ha desmarcat de l’actual presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, i de l’actual dirigent de l’ANC, Elisenda Paluzie, quan ha dit que aquesta plataforma independentista “està furibundament en contra” de la taula de diàleg, i que ella, en canvi, n’és “absolutament escèptica”. No obstant això, troba que l’independentisme hi ha de ser per mostrar als no independentistes que no abandona cap oportunitat per arribar a acords.

L’expresidenta de la cambra catalana ha considerat que l’any 2017 “el que va fallar és que es va fer una anàlisi equivocada de la situació”, ja que, segons ha explicat, no pensaven que Espanya “seria capaç d’utilitzar la força” ni que la Unió Europea evitaria fer-los costat. “I vam sobrevalorar les nostres forces”, ha afegit.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari