Carles Puigdemont torna a enganyar els independentistes

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont va enganyar els independentistes quan, fa anys, i ja des de Bèlgica, va prometre que tornaria a Catalunya si el seu partit quedava al davant d’ERC a les eleccions i podien formar majoria de Govern sobiranista. Mai va tenir la més mínima intenció de trepitjar Catalunya, sabent que si ho feia acabaria a presó com els seus companys d’executiu. És una llosa que li pesa al currículum. Però sembla que no n’ha après.

L’ANC i els partits independentistes van escollir un municipi de la Catalunya del Nord per commemorar l’1 d’octubre. Durant setmanes, van estar anunciant que a l’acte hi participaria Puigdemont. De fet, es donava per segur que hi assistiria per intervenir-hi, tal com estava anunciat. Després de la primera posada en llibertat decretada per Itàlia, a més, Puigdemont presumia de ser lliure per moure’s per tot Europa, també per França. Però va arribar l’1-O i la participació de Puigdemont es va limitar a un vídeo gravat. Ni rastre de Puigdemont i ni rastre de cap avís per advertir que no hi assistiria presencialment. De nou, un engany de l’expresident i una decepció per als independentistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides