Canadà i Escòcia com a exemple, quan interessa

La que havia estat vicepresidenta segona de la Mesa del Parlament, Eva Granados, va plegar del seu càrrec de diputada la setmana passada per ser designada senadora i ser la portaveu del PSOE a  la cambra alta. En el seu discurs de comiat, que va ser inusualment llarg, va fer referència a les dificultats amb les quals s’havia trobat fent de diputada del PSC. Ho va fer emmirallant-se amb el laborisme escocès i citant després un diputat socialista quebequès.

Resulta, si més no, curiós que mentre que des del socialisme català i espanyol s’ha renunciat a facilitar la celebració d’un referèndum a Catalunya seguint el model del Canadà o del Regne Unit, recorri precisament a referents de la seva família política a Escòcia i al Quebec per criticar com és de complicat “lluitar contra el nacionalisme màgic”.

La fins ara diputada al Parlament i recentment nomenada senadora serà la cara visible del PSOE a la cambra alta. La seva arribada ha estat gradual, i els periodistes que treballen a les Corts Generals ja l’han pogut conèixer. Lamentablement per a ells, ja han descobert que és una política que mai surt del guió i que difícilment caurà en cap titular grandiloqüent. “Ens avorrirem”, deia un veterà del Senat fa uns dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides