A quina figura de prestigi ha vinculat el seu destí judicial Puigdemont?

Aula Giovanni Falcone
Aula Giovanni Falcone

Amb la del difunt jutge italià Giovanni Falcone, assassinat per la Cosa Nostra siciliana l’any 1992. L’expresident català Carles Puigdemont ha celebrat la seva llibertat sense càrrecs a Sardenya destacant que “D’una sala d’audiència que porta aquest nom només en podia sortir una decisió justa”. La sala en qüestió es diu “Aula Giovanni Falcone”, segons la placa que ha exhibit a Twitter el mateix eurodiputat de Junts.

El Tribunal d’Apel·lació de Sàsser, com plantejaven tant la Fiscalia com els advocats de la defensa, ha decidit suspendre el procés d’extradició de Puigdemont fins que la justícia europea es pronunciï, de manera que la seva darrera detenció, de moment, no ha tingut conseqüències.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides