Puigneró reivindica Puigdemont en comparació amb Aragonès

El vicepresident diu que “mentre alguns intenten dialogar amb el govern espanyol”, el líder de Junts “esquerda l’Estat”

Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha reivindicat les accions a l’estranger de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a favor de la independència de Catalunya, comparant-ne els resultats amb l’estratègia de l’actual president i company seu de govern, Pere Aragonès.

En una entrevista concedida aquest dilluns a Catalunya Ràdio, Puigneró ha assenyalat, en aquest sentit, que “mentre alguns intenten dialogar amb el govern espanyol, n’hi ha un altre que està esquerdant les estructures de l’Estat”, que segons ell és el que l’independentisme ha de fer.

Puigneró, en definitiva, ha realçat la tasca del que l’independentisme denomina “l’exili” davant l’estratègia del diàleg assumida per ERC i el govern que encapçala Aragonès.

Sobre la participació de Junts a la taula de diàleg, el vicepresident català ha mantingut que el seu partit ha estat vetat, cosa que considera “inadmissible”, i ha rebutjat que “els altres decideixin els representants” de Junts, en referència a la condició de només poder designar com a representants figures que formin part del govern.

Puigneró també ha indicat que el govern català treballa per acabar la legislatura unit i complint els objectius pactats, i ha atribuït les tensions internes a la divergència de les estratègies entre ERC i Junts, que “ve de la passada legislatura” i “va més enllà del govern”, segons ha afirmat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.