Cauen les tres xarxes de Zuckerberg

El servei de Whatsapp, Intsagram i Facebook ha caigut aquest dilluns a la tarda arreu del món

facebook
facebook

El servei de Whatsapp, Intsagram i Facebook ha caigut aquest dilluns a la tarda. Usuaris de tot el món han detectat els problemes, que impedeixen el funcionament de les aplicacions de la companyia de Facebook.

La pàgina de detecció d’errors DownDetector ha registrat desenes de milers de queixes en qüestió de minuts. De moment, Facebook no ha informat dels errors ni ha detallat quan es restablirà el servei.

Aquest contratemps per l’empresa de Mark Zuckerberg arriba un dia després que una exempleada de la companyia Frances Haugen expressés unes acusacions molt dures contra Facebook. L’enginyera assegura que l’algoritme de la xarxa social potencia els missatges que generen més reacció, que acostumen a ser els que contenen missatges d’odi o discriminació. Haugen afirma que l’empresa no fa res per evitar aquest fet perquè no li surt rendible: “Facebook s’ha adonat que, si canvia l’algoritme, la gent passarà menys temps a la plataforma i, per tant, clicaran menys als anuncis i guanyaran menys diners”.

(Visited 129 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari